Йоана Буковска бе сериозно ударена от епидемичната криза, в която потънаха

...
Йоана Буковска бе сериозно ударена от епидемичната криза, в която потънаха
Коментари Харесай

Йоана Буковска продаде родната си къща заради пари

Йоана Буковска  бе съществено ударена от епидемиологичната рецесия, в която потънаха всички актьори през последните месеци, когато останаха без задължения, заплати  и хонорари, разбра HotArena .

Звездата от “Дунав мост ” се оплака още при започване на изключителното състояние, че е останала без работа, тъй като не се води на щат на никое място. Тогава осведомени дори ѝ оферират да стане продавачка в някой магазин или търговски център.

Пандемията с ковид изцяло обърка проектите на Буковска, която трябвало да тръгне на турне с моноспектакъла си “Променяне ”, който е по книгата на Лив Улман.

“Минах през доста интервали за това време – от цялостна меланхолия до яд, тъй като опропастиха 5-месечния ми труд да приготвя моя моноспектакъл. Имах контрактувани над 15 представления ”, изля болката си пред Цитиридис актрисата преди дни.

Заради неналичието на пари актрисата неотдавна взела и едно от най-трудните решения в живота си – да се раздели с бащиния си дом в Габрово, където е прекарала първите си години. Последните няколко месеца Йоана употребила, с цел да изкара от къщата безусловно всичките си движимости и да я освободи за новите притежатели.

Въпросният парцел е издигнат през 30-те години на предишния век и е обзаведен в древен жанр. От дълго време обаче ремонт там не е юридически и къщата има потребност от съществени вложения, с цел да бъде стегната и пригодена за обитаване, написа Галерия.

“От дребна си мечтаех, че ще стана доста добра в специалността, ще бъда известна и ще изкарвам задоволително пари, с цел да реституирам къщата. Станах известна, само че не завоювах задоволително пари ”, оплака се Буковска.

След дълги размисли актрисата най-накрая се решила да откри покупател с финансови благоприятни условия, които ще реставрира постройката и ще се грижи за нея по този начин, както Йоана си мечтае.

След като театрите затварят, актрисата търси метода да оцелее. Имала предложение да застане зад щанда в магазин в столичен мол. Ала и то пропада, откакто коронавирусът затвори съвсем всичко.

" С моето обучение мога да работя като продавачка. Истината е, че имах предложение. Но след него затвориха моловете ", откровена е Буковска, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР